Wilco’s weblinks

Uiteraard heeft Wilco de nodige favorieten op het internet. Een overzicht van de links waaraan anderen ook iets kunnen hebben staat hieronder. De links zijn gegroepeerd op soort.

 

Canada

Voor onze reis naar Canada in 2007 heeft Nature Trek Canada een uitstekend arrangement verzorgd. In 2010 ben ik meegeweest met de BC Yukon trekking: een prachtige reis(ervaring). In 2011 ben ik opnieuw meegeweest, nu met de Labrador kustreis. En de hooggespannen verwachtingen werden echt overtroffen. In 2012 hebben we opnieuw een camperreis gemaakt op basis van, opnieuw, een prachtig arrangement van Nature Trek Canada. In 2013 heeft Nature Trek Canada alweer een camperreis voor ons samengesteld, nu naar Yukon (Canada) en Alaska (USA). In 2018 heeft Nature Trek Canada opnieuw een mooie reis samengeseld door Alberta en British Columbia.

 

In 2018 hebben wij met Sea Wolf Adventures vanuit Port McNeil een mooie boottocht gemaakt in de Knight Inlet. Deze organisatie van Native Americans kunnen wij van harte aanbevelen voor wildtochten en voor het beleven van native cultuur en geschiedenis.

 

Internet en websites

De internet service provider die mijn internet prima verzorgt, is XS4ALL.

 

PKN

De website van de Protestantse Gemeente Culemborg is hier te vinden.