Montréal

Montréal

1 augustus
Het vliegtuig vertrekt op tijd en zal naar verwachting te vroeg in Montréal aankomen. Het weerbericht geeft aan dat het in Montréal bewolkt is en 29 graden. Dat zal lekker benauwd zijn. De luchthaven is gesloten als gevolg van een onweersbui. Daarom vliegen we een extra rondje ergens boven Canada. Het voordeel van een snelle vlucht is meteen weg.

Als we geland zijn, blijkt dat op de luchthaven het personeel niet naar buiten mag vanwege het onweer. Daardoor duurt het meer dan een uur voordat de bagage komt.

 

Montreal (2)

2 augustus

Half vier al wakker. Uit verveling ga ik maar e-mailen. Later val ik toch weer voor een paar uur in slaap. Eerst bekijk ik Old Montréal, lopend langs het water en weer terug naar Old Montréal.

 

Montreal (3)

 

 

 

 

Montreal (4)

3 augustus
Ik ben al weer vroeg wakker, maar nu val ik  weer vlot in slaap. Na het ontbijt ga ik Montreal weer in. ‘s Middags ga ik naar een hotel bij de luchthaven.
 

 4 augustus
Alweer ben ik tussen half vier en vier uur wakker en wat later  slaap ik weer.

 

Bij het opstaan voel ik me helemaal niet lekker. Bij het ontbijt wordt het mij duidelijk dat ik niet weg zal gaan. Tot drie uur lig ik op bed en dan is er plotseling waterdunne diarree. Aan het eind van de middag ga ik maar eens naar beneden. De anderen voor de Labradorreis zijn inmiddels gearriveerd.

Als diner neem ik soep. Er zitten en paar droge crackers bij. Uiteindelijk eet ik alleen de crackers. En de soep wordt niet eens in rekening gebracht.

Ga terug naar Canada van oost naar west

Ga verder naar Labrador (1)