Bella Coola Valley

We rijden eerst maar eens naar een garage een paar honderd meter van de camping. Daar mogen we de camper afspoelen. Dan kunnen we tenminste zonder gevaar voor vuile kleding in- en uitstappen.

Bella Coola dorpshuis

 

Clayton Falls

In Clayton Falls, bij Bella Coola, zouden zalmen zitten. Dat blijkt niet zo interessant, want Erna heeft er een gezien, ik helemaal niets. Een wandeling zit er op deze plaats ook niet in.

 

 

 

 

 

Thorsen Creek Rock Carving

Dan gaan we naar de Art Gallery met Indiaanse kunst. De prijzen van de artikelen zijn er erg hoog. We vragen of er een gids beschikbaar is om met ons naar de Thorsen Creek Petroglyphs, de rock carvings, te gaan. Maar er zijn er twee en die zijn allebei leraar en ze staan op dit moment voor de klas. We mogen er ook zelf naar toe. De route is niet moeilijk te vinden. Het laatste stukje is nog behoorlijk klauteren.

Thorsen Creek
Thorsen Creek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We gaan naar het bos een stuk ten oosten van Hagensborg. We maken nog een wandeling, maar het gebied leent zich er niet zo voor. We lopen een eind door een bos en na een stuk steil omhoog dezelfde weg maar weer terug. Ook hier wordt weer gewaarschuwd voor beren, maar we komen ze niet tegen. We gaan weer naar de camping in Hagensborg.

Gereden: 107 km, totaal 2101 km

 

Verder naar de volgende dag

 

Terug naar de vorige dag